6 холивудски красавици, на който светът е в краката им

Някои от тях са световно популярни, а други набират инерцията си сега в Холивудското кино. Едни от тях са много млади, а други са в категорията „зряла възраст“. Някои от тях търсят любовта, а за други тя вече е факт. Кое е общото между 6 холивудски красавици, на който светът е в краката им избрахме да открием заедно:

1. Камерън Диас – за нея „Тайната на успеха е в това да живееш в настоящето“. Днес е на 41 години, но никак не е по-малко привлекателна, от преди 10-15 г. Запазената й марка са комедиите, а една от тях е „Отмъщение по женски“. В живота е суеверна, пада си и по жени и мрази филми в жанр ужаси.

2. Мегън Фокс – нейният мотив в живота е майчинството и сега за втори път става майка. Участва в зрелищния филм „Костенурките нинджа“. В живота си пада по екстремни спортове като сърф, но обича и танци, компютърни игри, бонбони и обувки.

3. Скарлет Йохансон – тя споделя, че ако, човек желае нещо на този свят, трябва да се бори истински за него. Красивата Йохансон жертва червените си и естествени коси, боядисвайки ги в черно, за да получи ролята на черната вдовица в „Отмъстителите“ и „Капитан Америка“. Обратно на очакванията за секс символи на планетата, Скарлет е висока едва 163 см и в момента е бременна, в очакване да бъде майка.

4. Аманда Сейфрид – залага на любовта, както във филмите, така и в живота. Най-новият филм, който снима е ‚Който оцелее, ще разказва“. Те е млада, секси и никак не се притеснява. Не залага на дълбоки чувства, но си пада по моментни флиртове и авантюри. Живее за мига и предпочита изтънчена елегантност, вместо артистични предизвикателства.

5. Анджелина Джоли – смята себе си за по-мъдър и добър човек. Световната холивудска секси бомба е майка на 6 деца. Тя стана благотворител на множество кампании и с това дава добър пример на света. Анджелина играе в най-новата си роля „Господарка на злото“, а в живота, освен, че е отдадена на 3 осиновени и 3 родени деца, тя участва в колекции за деца, средствата, от които се даряват на бедните. Жената на Брад Пит споделя и, че иска да има още деца.

6. Кейт Ъптън – съветва почитателите си да се харесват, такива каквито са. Тя стана известна с „Отмъщение по женски“. Самата красавица споделя, че не харесва слабите хора и въпреки, че се радва на големия бюст, които има би желала по-голям.