Красиви, стройни, но и опасно слаби

Знаете ли, че не само вие имате мания по отслабването. Някои светски личности също са „болни“ на тема слаби и се подлагат на убийствени диети. Предлагаме ви списък на 4 холивудски красавици, които не се замислят да поставят на карта здравето и живота си, в името на добрата визия или както всички знаем старата приказка: „Трай бабо за хубост“.

Кейти Пери – тя е само на 29 г., тежи 55 кг и е висока 170 см, а в борбата с наднормено тегло певицата залага на американска диета за природосъобразен начин на живот. Въпреки пищните си форми, красавицата смята да свали някой и друг излишен килограм. Диетата е на известния диетолог Стенил Бъроуз и е създадена през далечната 1941 г, главно с цел преодоляване на проблемите с язва. Бионсе също споделя, че с тази диета сваля 10 излишни килограма. В редичката светски личности, които са я пробвали е вече и Риана. Диетата се свежда главно в 12 чаши вода дневно и лимонов сок.

Лив Тайлър – тя е на 36 г и тежи само 65 кг. На своите завидни 180 см. Красавицата споделя, че стройното си тяло дължи най-вече на кариерата, която ги налага. Принцеса Арвен от филма „Властелинът на пръстените“, често изпада в кризи, които я карат да мисли, че трябва да влезе в един номер по-малко. Тогава холивудската си поставя за цел да консумира само течности, плодови фрешове, зеленчукови бульони и млечни напитки. Сорта също е сред заниманията на Тайлър.

Никол Ричи – на 32 години днес, Никол, често се подава на крайностите си. Тя тежи едва 42 кг и е висока 155 см. Самата тя отрича да страда от анорексия, но е факт и че няколко пъти постъпва в болница, заради „неяденето си“. Тайната на диетата за отслабване е на лично дело на Ричи. За закуска красивото миньонче приема белтъци, на обяд птиче месо и мешана салата с портокалов фреш, а за вечеря консумира риба, плодове и зеленчуци в суров вид. Наред със строгия режим на хранене Никол тренира здраво в залата, въпреки, че има две прекрасни деца.

Джинуфър Гудуин – тя е на 35 г, тежи 54 кг и е висока 167 см. Според нея, който иска да успее в Холивуд трябва да е строен и слаб. Тя, за разлика от предходните три красавици не се подлага на дръзки диети и смята, че човек трябва да консумира толкова, колкото му е нужно. Въпреки това Гудуин се придържа към правилата на „Програма за звезди“ от 9 годишна възраст.